Buca Reklam Tabela Firmaları

31/01/2019

Buca reklamcı firma olarak tabela tasarımları ve totem üretimleri yapıyoruz. İzmir tabela ve kutu harf üretimlerinde sektör lideri reklam firmasıyız. Buca tabela ve reklam ihtiyaçlarınızda bizi çekinmeden arayabilirsiniz.

Buca Reklam Tabela Firmaları

Bucada Reklamcı Arayarak Vakit Kaybetmeyiz.

Buca Reklam ve tabela hizmetleri sunmaktayız. Bucada Tabelacı olarak kutu harf tabela, ışıksız-ışıklı tabela, dijital baskı ve bunların haricinde çeşitli sektör ve işletmeye hitap eden kreatif reklam tasarımlarını işletmemiz çatısı altında bulabilirsiniz. Çeşit çeşit ve kalite'de reklam ürünlerine yine İzmir tabela firması farkı ile sahip olabilmektesiniz. İşletmemizin yaygın üretim ve montaj ağı ile başta İzmir Ege ve hemen hemen Türkiye'nin bir çok il-ilçesine vermiş olduğumuz reklam hizmetlerinde kaliteden ödün vermemekteyiz. Müşteri politikalarımızı sizlerden gelen olumlu ve olumsuz geri dönüşümler üzerinden yürütmekteyiz. Atölye personelimizden en üst seviye yönetici aşamasına kadar firmamız müşterileri ile güler yüzlü dialoglar kurmakta ve onların istekleri doğrultusunda cazip fiyat avantajları sunmaktadır. Özellik ile İzmir fuar standı üretimlerimizi daha itinalı ve özenli bir şekilde yapma gayretindeyiz Fuar stand tasarımları ve üretimlerindeki hassasiyetimiz görsellik bakımından işletmelerinizin fuarlarda ve kongrelerde daha iyi tanıtılmasına yol açmanızı sağlayacak stand tasarımları üretmeye bağlamaktayız. Buca reklam sizlere sunduğu ürün ve hizmetlerin her daim arkasında durmaktadır.

BUCA REKLAM HİZMETLERİ: 0545 627 06 08

Buca Neon Tabela

Buca Tabelacılar

Buca Işıklı Tabela

Buca Işıksız Tabela

Buca Baskı, Folyo, Dijital Baskı

Buca Alüminyum Kutu Harf

Buca One Way Vision Cam ve Cephe Giydirme

Buca Pleksi, Plexi Kompozit, Polikarbon Tabela

Buca Reklam Bayrakları

Buca Yön Tabelaları

Buca Totem Tabela

Buca Araç Kaplama

Buca Led Tabela

Buca Vinil Germe Tabela

Buca Paslanmaz Lazer Kesim

Buca Araç Giydirme

Buca Reklam Tabela

Buca Reklam fuar standı üretimi yapmaktadır ve deneyimli kadromuzla üretmiş olduğumuz fuar standı modellerinin montajını yapmaktayız. Reklamcılık denildiği zaman akla ilk gelen kalıcı firma olma yolunda ilerlediğimiz şu günlerde firmamızın gücüne güç kattığı değerli müşterine uygun fiyatlar ile bütünleşmiş cazip ödeme seçenekleri sunmaktayız. Buca reklam tabela, totem tabela, dekorasyon, cephe kaplama, araç kaplama gibi bir çok hizmetimize yine bu cazip ödeme seçenekleri ile kavuşabilirsiniz. Bir çok işletme ile bu güne kadar reklamcılık konusunda hizmetlerimiz olmasını yine firmamızın izlemiş olduğu müşteri politikasına bağlamaktayız. İster müşterimiz olun isterseniz yoldan geçen sade bir vatandaş sizlere beraber sıcak bir kahvemizi içmeye her zaman bekleriz. Buca tabela ve reklam üretimlerimiz atölyemizde deneyimli ve ehil üretim ve montaj ustalarımız sayesinde sorunsuz bir şekilde yürütülmektedir. Buca ilçesindeki bir çok müşterimizin verdiğimiz hizmetler hakkında olumlu geri dönüşler sayesinde İzmir reklam sektöründe lider olmaya gayret göstermekteyiz. Birbirinden şık ve kreatif reklam tasarımlarına ve ürünlerini Buca işletme sahiplerine özel tasarlıyor ve üretiyoruz.

Buca Reklam Hizmet Kalitemiz.

Buca reklam olarak hizmet kalitemizi daha önce yapmış olduğumuz hizmetlerimiz ile karşılaştırabilirsiniz. Referanslarımızı sitemiz üzerinden inceleyerek bizlere olumlu ve ya olumsuz geri dönüşler bildirerek bizlerinde hizmet politikamızı yönlendirebilirsiniz. Buca reklam sektöründe lider ve akılda kalıcı firma olmak adına bir çok makinemizi ve ekipmanımızı yenileyerek sizlere daha iyi hizmetler sunma gayretine girdik. Buca reklam ihtiyaçlarınız için bir çok üründe cazip fiyatlar geliştirdik. İzmir reklam şirketleri aramanıza son vermek için bir çok ürün ve hizmette kalite standartlarını yükseltme gayretine girdik.

Buca Tarihçe

İznik Devleti Kralı İoyanis'in 1235 yılında Kohi denen ve Kral Yolu yakınında bir yerleşim alanından bahsettiği yerin Buca olarak değiştiği, Kohi adının daha sonra Gonia, Bugia ve Buca'ya dönüştüğü sanılmaktadır. Bizanslılar döneminde ise bugünkü yerleşim yerinde Vuza, Uza ya da Vuzas isimli bir toprak sahibinin yaşadığı, yerleşim yeri isminin değişerek zamanla Buca olduğu varsayımı da vardır. Ayrıca İtalyancada BUCA kelimesi çukur anlamına gelmektedir Buca'nın çukurda kalışı ismin buradan geldiğini kuvvetlendirmektedir. Buca adı ilk kez 1688 yılında Fransız Konsolosluğu kayıtlarında görülmüştür. Bu yılda bir deprem olmuş, Fransız Konsolosluğu Buca'ya taşınmıştır. MÖ 1102'de Eolyalıların şehri almalarına kadar yerli halkın oldukça rahat bir hayat yaşadığı kabul edilir. MÖ 727 yılına kadar İyonlarla çekişen Eolyalılar, bu tarihten sonra şehri İyonlara bırakmıştır. Bir süre sonra güçlenen Lidyalılar, MÖ 628 yılında İzmir'i almıştır. Bu tarihlerde İzmir şehri dağılmış, halk civarda bulunan küçük yerleşim alanlarına geçmeye başlamıştır. Bu değişim, bugün gördüğümüz İzmir dolaylarındaki birçok yerleşim alanının ilk temellerini atmıştır. Bunlar arasında Buca'yı da sayabiliriz.

Buca'da antik çağdan bu yana bir yerleşimin olduğu bilinmektedir. 1868 yılında Buca'nın kuzeydoğusunda antik döneme ait büyük bir kadın büstü ortaya çıkarılmış olup, bu büst halen Londra'daki İngiliz Müzesi'nde sergilenmektedir.
Ayrıca Buca ve Kangölü çevresinde Bizans Haçı kabartmaları bulunan sütun başlıkları, antik "ARTEMİS MABEDİ"ne ait olduğu sanılan mermer yer döşemeleri, Forbes Köşkü çevresinde Bizans sikkeleri, Gürçeşme (Kançeşme) yolu üzerinde Roma Kalesi kalıntıları da antik çağda bu yörede gelişmiş toplumların yaşadığını ortaya koymaktadır. İyon saldırısı sırasında Buca'ya yönelen halk, Dereköy, Kangölü ve Kozağacı yörelerine yerleşmiştir. Yakın tarihimizde Buca'nın bir Rum köyü olduğu, aynı dönemde Rumlar, Yahudiler ve Türklerin bir arada yaşadığı, Avrupalı işadamları ile ailelerinin de Buca'da yaşadıkları, bunun beldenin gelişme ve zenginleşmesinde önemli bir etken olduğu belirtilmektedir.
Buca, Rumlar, Yahudiler ve Türklerin bir arada yaşadığı, İngiliz, Fransız, İtalyan ve Hollanda şirketleri ile daha çok ticari ve sınai ilişkiler çerçevesinde oluşan Levanten Grubu'nun sayfiye yeri olarak yerleştiği bir belde özelliğini yakınçağ öncesinde taşımaya başlamıştır.

Buca MÖ 130'lara uzanan tarihi, birçok uygarlığa tanıklığı ile bir kültür ve tarih ilçesidir. Zengin doğa ve kültür mirasını, nüfus artışına ve günümüz yaşam biçiminin ortaya çıkardığı tüm etkenlere karşı koruyabilmiştir. Bu nedenle bugün Buca'da geçmişten günümüze kadar gelen bir tarihi görüntü sergilenmektedir. Buca'da yaşam, her şeyden önce zengin bir tarih, kültür ve doğa mirası ile iç içe bir yaşam olarak nitelendirilmektedir. Buca, tarihsel geçmişi ile bünyesinde çok önemli ve günümüzde de yaşayan eserler barınağıdır. George King Forbes, Gout, Prenses Borghese, Kont Dr.Aliberti, De Jongh, Dimostanis Baltacı Malikâneleri, tarihi İngiliz Protestan Kilisesi, Su Kemerleri, Buca'da yaşamış ve ölmüş birçok ünlü ailelerin mezarları, dar sokakları ve bugün bile birçok mimara ilham kaynağı olan Rum Evleri, ilçeye gelenlerin ilgisini çeken yapıtlardır. 9 Eylül 1922'de İzmir dolayısıyla Buca, Yunanlılardan geri alınınca buradaki Rumlar bölgeyi terk etmiştir. 1922 yılına kadar Buca'nın nüfusu genellikle İngiliz, Rum ve Hollandalılardan oluşmakta idi. Buca, Cumhuriyet döneminde çok hızlı bir gelişme göstermiş ve bu dönemde göçmen kitlelerinin ilçede yerleşimi devam etmiştir. Buca, 4 Temmuz 1887 yılında yürürlüğe giren 3392 sayılı yasa ile ilçe olmuştur. Buca İzmir'in en kalabalık ilçelerindendir.

Buca Yerleşim

Buca, İzmir'in en eski yerleşim yerlerinden biridir. Kırıklar, Karacaağaç Kaynaklar ve Belenbaşı olmak üzere 4 köyü vardır. Bütün yerleşim birimleri ovada kurulmuş olup, dağlık arazide kurulu köy yoktur. İlçe merkezinde 38 adet mahalle muhtarlığı ve 4 adet köy muhtarlığı bulunmaktadır. İlçenin kuzeyinde Bornova, batısında Karabağlar, güneyinde Gaziemir ve Menderes, doğusunda da Torbalı ve Kemalpaşa ilçeleri bulunmaktadır. Buca'da çarpık kentleşme pek görülmemektedir. Mahalle olarak; Güven, Yiğitler, Efeler, Dumlupınar, Menderes, Vali rahmibey, İnkılâp, Evka gibi en büyük mahalleleri düzgün kentleşmiş diğer Gediz gibi dışta kalan mahallelerdeyse çarpık kentleşme görülmektedir.

Buca Eğitim

Eğitim ve öğretim olarak Buca oldukça zengindir. İlçedeki okuma yazma oranı %99'dur. İlçe nüfusu içindeki okuma yazma bilmeyenlerin oranı ise % 0,12'dir. İlk, orta ve lise düzeyinde eğitim veren 56 okul 2 tane Endüstri Meslek Lisesi bulunmaktadır. (Buca Anadolu Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi) ve (İESOB Teknik İtfaiye Meslek & Endüstri Meslek Lisesi) Ayrıca son yıllarda üniversite düzeyinde büyük gelişmeler gözlenmektedir. İzmir'de bulunan Dokuz Eylül Üniversitesi'ne bağlı Buca Eğitim Fakültesi, Mühendislik Fakültesi, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi, Hukuk Fakültesi, İşletme Fakültesi, Sosyal Bilimler Enstitüsü, Adalet Yüksek Okulu, Yabancı Diller Yüksek okulu, Manisa Spor Akademisi'ne bağlı Beden Eğitim Bölümü de Buca'da eğitim hizmeti veren okullar arasında yer almaktadır. Yapımı tamamlanan Dokuz Eylül Üniversitesi Tınaztepe Kampüsü ile birlikte Buca bir anlamda 'fakülteler ilçesi' olmuştur. Bu arada öğrencilere bilgi takviyesi amacıyla ilçede özel dershaneler, sürücü kursları, eğitim öncesi ve sonrası için hizmet veren çok sayıda kreş, anaokulu vardır.

İzmir Tabela Tasarımları 0545 627 06 08
İzmir Tabela Reklam ve Fuar Standı - 0545 627 06 08
Powered by Webnode Cookies
Create your website for free! This website was made with Webnode. Create your own for free today! Get started